Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τσιγαριαστό κρέας

Υλικά:
  • 1,5 κιλό κρέας (αρνί ή κατσίκι)
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • χυμό 1 λεμονιού

Παρασκευή:
  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στο τσικάλι με το λάδι, το κρεμμύδι, το αλατοπίπερο και το λεμόνι.
  2. Το αφήνουμε να τσιγαρίζεται σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.