Υλικά:
1. Πλένετε και καθαρίζετε τα χόρτα. Τα αφήνετε να στραγγίσουν και τα ψιλοκόβετε σε ένα μπολ.
2. Ρίχνετε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και αλατίζετε. Πασπαλίζετε με το ρόδι, ραντίζετε με λίγο ξίδι και σερβίρετε.
- 1/2 κιλό ραδίκια ψιλοκομμένα
- 2 φλιτζάνια τσαγιού αντίδια ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά γλυκού κοφτή ρίγανη
- 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
- 4 κουταλιές σούπας σπόρους ροδιού
1. Πλένετε και καθαρίζετε τα χόρτα. Τα αφήνετε να στραγγίσουν και τα ψιλοκόβετε σε ένα μπολ.
2. Ρίχνετε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και αλατίζετε. Πασπαλίζετε με το ρόδι, ραντίζετε με λίγο ξίδι και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου