Υλικά:
- 1 κιλο χοχλιους
- 1 ποτηρακι κοκκινο κρασι
- 1/2 ποτηρακι του κρασιου αλευρι (για ολες τις χρησεις)
- 1 ποτηρακι του κρασιου λαδι
- αλατι, πιπερι, δεντρολιβανο
Παρασκευή:
Αλατιζουμε τους χοχλιους, τους αλευρωνουμε και τους βαζουμε στο καυτο λαδι με το στομιο προς τα κατω για 3 λεπτα.
Ριχνουμε το δεντρολιβανο, το αλατι, το πιπερι και τους ανακατευουμε μια φορα. Μετα απο δυο λεπτα τους σβηνουμε με το κρασι.
Τους αφηνουμε να παρουν μια βραση και ειναι ετοιμοι για σερβιρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου